De ce sa mergem la Speed Dating?

Imagine

Pentru ca e ceva nou. Pentru ca te-ai saturat de rutina zilnica si vrei sa schimbi putin peisajul. Pentru ca vrei sa vezi oameni noi, sa auzi pareri noi si sa descoperi lucruri despre cei din jur la care nu te-ai fi gandit inainte.

Pentru ca e amuzant si plin de adrenalina. Ai 7 minute de petrecut cu fiecare persoana de sex opus. 7 minute in care iti concentrezi toate resursele de energie pentru a initia conversatia, a gasi subiecte comune si a procesa cantitatea mare de informatie pe care o primesti. Cand incepi sa te simti confortabil, trebuie sa schimbi partenerul si sa depui efort pentru a te adapta din nou.Nu te poti plictisi la Speed Dating.

Pentru ca salveaza timp pretios. E greu sa cunosti oameni noi. De multe ori, nu ai contextul potrivit, pentru ca nu obisnuiesti sa iesi din rutina zilnica. In cazul in care totusi schimbi contextul, vezi oameni noi in jurul tau, nu ai curajul sa ii abordezi. Pentru ca iti e teama ca vei parea ridicol, pentru ca iti e teama ca vei fi respins.Speed Dating-ul iti rezolva ambele probleme. Pe de o parte, iti ofera contextul de a cunoaste oameni noi si interesanti, pe de alta parte, te pune direct fata in fata cu fiecare dintre ei, scutindu-te astfel de eventualele momente penibile.

Pentru ca iti poti testa limitele. E greu sa iti recunosti limitele. E si mai greu sa le depasesti. Te gandesti la Speed Dating si iti spui ca nu ai putea participa la asa ceva. De ce? Pentru ca stii ca vei fi scos din zona ta de confort si obligat sa te adaptezi in ritm alert unor situatii noi. Stii ca in acele 7 minute, cineva isi va face o impresie despre tine si iti este teama ca impresia lor nu va corespunde cu impresia ta despre tine. Si ce? Vazand cum ceilalti te percep si cum raspund la ceea ce le transmiti, te face sa te intelegi mai bine, sa iti imbunatatesti eventualele puncte slabe si sa le pui in valoare pe cele tari. Sa iti depasesti limitele inseamna sa fii liber si sa te poti bucura de libertatea ta.

Pentru ca te vei simti bine si plin de incredere. A fost solicitant, dar ai reusit. Timp de aproximativ o ora jumatate, ai reusit sa discuti cu un numar semnificativ de persoane noi. Ai reusit sa te pui in valoare, sa te faci placut si ai fost surprins de cat de doritori au fost ceilalti sa afle lucrui despre tine. Te-ai simtit bine impartasind, dar si ascultand. 

Pentru ca poti gasi pe cineva care sa iti placa. Poate chiar ti-a ramas gandul la unul dintre participanti. Te vei duce acasa gandindu-te “Oare il/o voi revedea?” Iar raspunsul va veni a doua zi printr-un e-mail cu datele de contact ale persoanelor compatibile. Daca chimia a fost reciproca, ai libertatea de a te intalni cu persoana care ti-a placut oriunde, oricum si oricat vrei.

Cele 7 minute reprezinta o mostra a posibilei relatii dintre voi. Suficiente cat sa iti faci o idee daca esti interesat de varianta completa si destul de putine incat sa sporeasca misterul si sa lase subiecte “in aer”, care sa poata fi continuate ulterior.

Multumim participantilor la prima editie de Speed Dating. Ati fost curajosi si ati dat viata unei seri minunate.

De acum, lista pentru Speed Dating Cluj este deschisa. Trebuie doar sa va inscrieti completand formularul urmator: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEJWOHZNdUVJV3ptRXU0Rl9tWVB0c1E6MQ#gid=0

Noi va vom contacta pentru a va tine la curent cu evenimentele organizate. Puteti urmari noutatile si pe pagina noastra de facebook – Speed Dating Cluj.

https://www.facebook.com/pages/Speed-Dating-Cluj/406121809481025?ref=ts&fref=ts

Va asteptam cu drag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s